Vídeo i fotos de la Bunyolada a l’escola Mestre Guillem Galmés

A continuació podeu veure un vídeo i una partida de fotos de la Bunyolada que ha tingut lloc avui a l’escola Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, organitzada per l’AMIPA i l’escola, però realitzada per les nines de la tercera edat.
Des de l’AMIPA volem donar les gràcies a les mares, pares, mestres i sobretot a les madones que s’han implicat en la festa i que any rere any la fan possible.

2 pensaments a “Vídeo i fotos de la Bunyolada a l’escola Mestre Guillem Galmés

  1. De part de les nines de la tercera edat: estem molt contentes que cada any compteu amb nosaltres i ens deixeu participar en aquesta tradicional festa, ens sentim orgulloses de poder mostrar els nostres coneixements als més petits, a veure si aconseguim que no totes les velles tradicions es perdin en l’oblit.
    Gràcies AMIPA per les atencions i el bonic detall.

    • De part de l’AMIPA, dir-vos que el gust de poder gaudir de la vostra presència és nostre. La cara dels infants quan arriben a ca nostra i ens diuen “avui a l’escola les padrines ens han fet bunyols” és impagable.
      A nivell personal dir-vos que sou unes persones fantàstiques i que és un plaer cada any poder-vos fer companyia. Una aferrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.