Acaba la tercera ruta de “Camins contra mentides”

Demà, dissabte, 20 d’octubre, la columna de Jubilats per Mallorca, aquest pic integrada per en Pep Planas, en Tomeu Amengual i en Tomeu Martí arriben a Inca en l’etapa final de la tercera ruta dels “CAMINS CONTRA MENTIDES”. Hi arribaran provinents de Lloseta i Mancor, els dos darrers pobles per on hauran passat, abans d’arribar a Inca i hi arribaran acompanyats de persones d’aquestes viles que hauran volgut acompanyar-los en aquesta darrera etapa. L’acte final està previst que se celebri a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 13.00 h. Durant l’acte es faran parlaments, per fer una valoració del que ha estat aquesta tercera acció i hi participaran també representants de les diferents entitats que han donat suport als “CAMINS CONTRA MENTIDES”.
L’acte no tendrà un caràcter merament reivindicatiu i de denúncia perquè els inquers i les inqueres que hauran volgut rebre els Jubilats per Mallorca, els han organitzat una bunyolada, xeremies i ball de bot a càrrec del grup inquer Revetllers del Puig d’Inca.
Aquesta tercera ruta dels “CAMINS CONTRA MENTIDES” ha tengut dues columnes, una que és la que arriba a Inca dissabte dia 20 i l’altra, que és la que arribarà a Sóller diumenge, dia 21.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada