“Camins contra mentides” arriba a Sóller

DEMÀ, DIUMENGE, DIA 21, ARRIBA A SÓLLER LA SEGONA DE LES DUES COLUMNES DE JUBILATS PER MALLORCA QUE VA PARTIR DEL MONESTIR DE LA REAL DE PALMA  DILLUNS PASSAT“Jubilats per Mallorca” enllestirà la tercera acció dels “CAMINS CONTRA MENTIDES” amb un acte que se celebrarà demà, diumenge,  a la plaça de Sóller, just davant de l’Ajuntament, a partir de les 19.00 h. La columna de jubilats hi arribarà provinent de Valldemossa i Deià i l’acte consistirà en la celebració d’una bunyolada i una revetlla de ball de bot amb música interpretada pels grups Aires Sollerics i Estel de Tramuntana. En el decurs de l’acte s’hi produiran parlaments amb l’objectiu de fer un balanç del que ha estat aquesta darrera acció.

En aquest sentit, hem d’informar que a l’acte de Sóller també hi han estat convocats els representants de les diverses entitats que han donat suport als “CAMINS CONTRA MENTIDES”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada