Merdes de ca

Fa una partida de mesos que l’Ajuntament va fer un bàndol en el qual s’advertia que es multaria totes aquelles persones que consentissin que els seus cans fessin les seves necessitats a la via pública. De llavors ençà, almanco pel meu barri, aquesta situació no tan sols no ha millorat sinó que s’ha agreujat de manera considerable i molts capsdecantó estan ensofrats o amb bidons d’aigua per evitar aquestes brutícies, a més d’esser molt habitual haver d’esquivar les merdes quan un es passeja pel carrer.

Aquesta situació té dos culpables: d’una banda els particulars, que els matins amollen els cans per a què embrutin les carreres dels veïnats o, quan els passegen, consenten que ho facin sense preocupar-se de recollir les merdes, sempre acceptant que, com tot, hi ha excepcions, però poques. Això demostra el poc esperit cívic d’una gent que, com s’ha dit moltes vegades, no considera seu allò que és de tots.

De l’altra l’Ajuntament, que edita bàndols i després se’n desentén de si es compleixen o no. Per què no se’n du a la canera els cans que estan a lloure i després fa pagar una multa als propietaris per recollir-los? Per què si veu algú que passeja un ca no li demana si porta una bossa de plàstic per recollir els excrements, i el multa si no la porta? La resposa és molt clara: perquè no s’ho pren seriosament.

8 comentaris a “Merdes de ca

 1. Avui matí el primer que he fet quan he arribat a la llibreria, ne hagut de llevar una ben grossa de davant el portal. Jo tenc una cuseta, i si baix al poble amb ella duc paper i borsa per recollir.la.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. SI VOLEU VEURE MERDES A TUTI PLEN, PASAU-VOS PEL PARC INFANTIL DE DEVORA LA SALA…POBRES AL.LOTS A MÉS DE BOTAR ELS CLOTS TAMBÉ HAN DE BOTAR LES MERDES. TAMBÉ SOM VEINADA DE’N PEP I TÉ TOTA LA RAÓ, LA PLACETA DE LA PERRUQUERIA A L’ESTIU NI NES POT RESPIRAR, N’ANTÒNIA HA DE TIRAR AIGUA PER PODER OBRIR LA PERRUQUERIA. HA VEURE SI ES VERITAT QUE ES FA ALGUNA COSA, PERÒ JA!!!. PEP, REFERENT ALS BANDOS QUE FA L’AJUNTAMENT, SI MAL NO RECORD, TAMBÉ EN FAREN UN REFERINT-SE A LA PUBLICITAT A LES TERRASSES DEL BARS…I A LES TERRASSES EN SÍ MATEIXES, COM SEMPRE, HA FUNCIONAT.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Trob que quan publicau una noticia hauríeu de mostrar proves que corroborassin el que deis, o sigui fotos. Si no és així la noticia perd credibilitat…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Si haguéssim de publicar totes les fotos de merdes de ca que hi ha pel nostre poble, el reportatge tendria més imatges que el de les festes de Sant Llorenç i, la veritat, no sé si serien gaire agradables.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Bastaria amb publicar-ne 7 o 8. A més de merdes n’hi ha de moltes classes: clares (que pareixen com un sorbet de xocolata), seques, de cavall, del tipus ensaïmada, les “conguitos” (de cabra)… essent una cosa tan natural i necessària no sé com podria ofendre a ningú. Per cert, has vist mai una merda de vaca? son immenses! si vols te pas una foto d’una que vaig fer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. L’entrada més vista! Ja ho diuen els estrangers que aquest tema agrada a casa nostra 😉

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada