LA LOLA BALLA

LA COMPANYIA LA MANDARINA PRESENTA A MALLORCA LA LOLA BALLA, UN ESPECTACLE DE DANSA PER A TOTA LA FAMÍLIA

Ben aviat la companyia La Mandarina (Barcelona) farà 10 anys. L’any 2003 va estrenar el seu primer espectacle per a públic familiar. Es tractava d’una adaptació de dansateatre de la coneguda història de Pinotxo.

L’any següent La Mandarina crea El petit petit príncep. Tant amb Pinotxo com amb El petit petit príncep la companyia ha col·laborat amb el Festival Internacional de Dansa de les Balears. I així, quan estrenen el seu tercer espectacle, Contecolors, també són convidats a presentar-lo davant el públic de Mallorca.

Enguany la companyia arriba amb una nova proposta, La Lola balla, que podreu veure el dissabte, 27 d’octubre, a les 6 del capvespre, a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. “El meu cap és una petita capsa de música que transforma el meu dia a dia en dansa. Ballo des que em desperto fins que vaig a dormir. Jo ho ballo tot! I a vosaltres, us ve de gust ballar?” Així pensa na Lola, la protagonista d’aquest original espectacle de dansa interactiu per a tots els públics. Un muntatge per mirar i ballar.

Na Lola és un personatge virtual que proposa als més petits un viatge pel seu dia a dia tot convidant-los a ballar. L’espectacle permet que alguns dels nins i nines del públic entre 4 i 9 anys surtin a l’escenari a participar en la funció. Una bona proposta per fer junts tota la família, amb unes entrades assequibles a tothom (5 i 6 €). Podeu fer les vostres reserves al tel. 971 587373.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada