El Temps

Hola, com que aquest estiu no he tingut molt de temps, i això que el Sr. director d’aquesta publicació ja m’ha estirat les orelles, vos faré un resum del que ha passat aquest estiu, que ha estat un període de molta tranquil·litat atmosfèrica, que a l’estiu vol dir calor i molta humitat i poques precipitacions.

Bé, amb aquestes gràfiques es veuen totes les dades del mes de maig fins a octubre. He posat les més rellevants… Ara, unes quantes fotos d’aquest estiu, gairebé totes són de Cala Millor, per motius obvis. Hi ha una mica de tot, espero que vos agradin.
Mammatus

Cumulonimbus capillatus incus (esclata-sang li dic jo)

Cumulus congestus

Ara vos penjo uns panells que són els que solen mirar per fer prediccions. Si teniu coratge feu una predicció del que pugui succeir, a tres dies són molt fiables.gfs 500 hPa
panel gfs preçipi
En aquests dos darrers clics s’obre i us portarà al panell (aquests mapes són trets de la pàgina weatherzentrale).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada