La cançó de la setmana

Ja que estam en la setmana del difunts (Tots Sants, Halloween, Dia dels Morts…) què millor que posar una cançó (i un vídeoclip) terrorífic, molt adequat per aquestes dates. Preparau-vos perquè tremolareu de por amb el grup alemany Oomph!

La veritat és que del grup en sé poca cosa, ja que senzillament el conec d’un vídeoclip que ja vaig veure fa uns anys (precisament el que us present) el qual em va fer certa por. I he considerat que aquestes dates eren molt adequades per recuperar-lo.

Oommph!, pel que he pogut cercar, és un grup de rock industrial molt en la línia de Marylin Manson, Nine Inch Nails o Ramstein. El seu rock és potent (sense arribar al hevy metal) i obscur; i la cançó que us oferesc avui, Augen Auf , així ho demostra. De fet, té unes bones guitarres i potència rock, a part que l’estètica del vídeoclip sembla extreta d’alguna pel·lícula de por. No hi falta cap tòpic: fantasmes, nins petits posseïts, escarrufades… El que deia: una cançó molt encertada per la setmana que està a punt  d’acabar.

Si algú de vosaltres no dorm per la nit, no em doneu la culpa a mi. Qui avisa, no és traïdor!!!

Un comentari a “La cançó de la setmana

  1. Mateu àngel, tu no miris el vídeo q amb aquestes coses ets molt poruc i després no dormiràs es vespre

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada