Reunió aquest dimecres a l’escola

L’AMIPA Mestre Guillem Galmés convoca a mares i pares per a la pròxima reunió que tindrà lloc aquest proper dimecres dia 14 de novembre a les 20:00 a l’aula cultural del centre. Es tractaran els següents punts:

-L’escola ens ha demanat si els hi podem avançar una quantitat de doblers per al pagament a les diverses editorials de llibres, que pel que es veu ja no poden estar sense cobrar i s’han plantat. Aquest problema ve a causa del deute que té el Govern Balear amb la nostra escola. Els doblers ens seran retornats quan el Govern Balear faci efectiu el pagament a l’escola.

-Ens han demanat des de l’ajuntament a veure si ens interessa encarregar-nos del bar, dels jocs que hi haurà els dies 27, 28 (capvespre) i 29 (matí) de desembre. El lloc serà el poliesportiu Marga Fullana com l’any passat.

Un comentari a “Reunió aquest dimecres a l’escola

  1. Idò, hi ha doblers per menjar llagostes a Cabrera a compte nostro, però no n’hi ha per pagar l’educació i la sanitat de sa nostra gent. I que no ho és guapo això. I això que aquests eren els de “las autopistas de la educación”. Votau-los, votau-los!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada