Tancament avui al CEIP Mestre Guillem Galmés

Recordar que per avui 28 de novembre hi ha convocat un tancament de Mestres i AMIPAs (qualsevol pare o mare hi pot assistir) a diferents centres educatius com a protesta amb el lema “TANCAT x RETALLADES, OBERT X EDUCACIÓ”.

A Sant Llorenç l’horari previst per al tancament és de 17 h. a 21 h. a l’aula cultural del centre escolar CEIP Mestre Guillem Galmés. Està previst que també venguin mestres del centre escolar de Son Carrió. Podeu trobar més informació a http://plataformacrida.blogspot.com/ .

Durant el tancament es portaran a debat diversos temes referents a l’educació.

Està previst que cadascú dugui qualque cosa per menjar i al final compartir-ho un poc entre tots els assistents.

2 comentaris a “Tancament avui al CEIP Mestre Guillem Galmés

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada