Actuació solidària de Marga Gordiola a la residència Novaedat

La cantant i ballarina de Cala Millor, Marga Gordiola va actuar a la festa d’aniversari del passat mes de novembre celebrada a la Residència Novaedat de Manacor.

Vuit eren els residents que complien el seu aniversari, dins el passat mes de novembre. A més d’una targeta de felicitació pintada a mà per Mn. Llorenç Bonnin didicada als que celebraren l’aniversari. Tots els residents, (molts d’ells acompanyats per familiars) gaudiren de l’actuació de, na Marga Gordiola, que va incloure diferents balls amb canvis de vestuari, cançons, etc. Felicitacions a la direcció del centre per aquestes festes que cada mes organitzen pels residents.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada