Cloenda del cicle de conferències IMPLICA’T

La psicòloga Clara Ventura clausurà dimarts, dia 27 de novembre, el cicle de conferències sobre l’educació.

El cicle, organitzat per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, amb el suport i la col·laboració del CEP de Manacor, ha comptat amb professionals de l’educació i les noves tendències educatives i s’ha dut a terme amb l’objectiu de construir i aprendre una mica més de com educar i com fer front al repte de l’educació.

Ha estat un èxit de participació, ja que hi ha hagut més de 100 persones inscrites, més totes les persones que han assistit a algunes de les conferències soltes ja sigui com a oients o públic en general. El cicle atorgava al personal docent un crèdit i un diploma d’assistència emès pel CEP i a la resta d’assistents un certificat de l’Ajuntament.

El cicle ha resultat molt útil per mostrar i discutir les inquietuds relatives a educació per part de tot el públic assistent. Així mateix, cal destacar la implicació del personal docent en conèixer i escoltar els tres professionals que han compartit els seus coneixements educatius i ofert eines per ajudar a treballar en aquest sentit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada