El calendari solidari de Tip-tap

Nota de premsa

El passat dilluns ens vàrem reunir a Sa Creperia de Manacor alguns socis i col·laboradors de Tip-Tap per presentar el nou Calendari Solidari 2013.
El tema principal d’aquesta nova edició és la dels menjars, amb la intenció d’impulsar els productes de la Terra i de temporada, fomentant així els hàbits saludables entre els més petits. Aquesta idea ha estat desenvolupada amb la col·laboració de Joan Bibiloni i fa una clara referència al seu projecte NYAM NYAM, el qual ha estat la principal font d’inspiració per a les fotografies.A part dels nins de Tip-tap i dels més variats productes autòctons, també hem comptat amb alguns col·laboradors de l’esmentat projecte com: Violeta Bibiloni, Tiu, Catalina Solivellas, Miquel Mariano, Juanjo Tur, Pere Tur, Roger Pasqual, Tomeu Penya, Pere Bonet i del mateix Joan Bibiloni.
Ens cal remarcar la importància que té el calendari per a l’associació, ja que sense comptar amb cap tipus d’ajuda d’institucions públiques, aquest esdevé la nostra principal font de finançament.
Gràcies a tots els qui aporten el seu granet d’arena any darrera any, podem dur a terme els nostres projectes. Entre ells hem de destacar l’ajuda destinada a finançar el cost de les diverses teràpies que necessiten aquests nins i, sobretot, el nou comunicador que ben prest vos presentarem: Tip-Tap-Talk que esperam que sigui de gran utilitat no només als nostres socis sinó a qualsevol persona, gran o petita amb dificultats de comunicació.
 
Per a més informació un podeu dirigir a: Rafel (629615579) o Francisco (654478785)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada