Una de presidents

L’altre dia, a l’aeroport de Castelló hi va aterrar un avió que tenia problemes tècnics. De cop, el Sr. Fàbregas, president de la comunitat, va sortir a rotlo dient: Ho veieu com sí que hi ha avions? I ara què? On són els que cricticaven? Però és clar, ell es veu que no sap que el món ens admira per haver aterrat abans a Mart que a Castellò.

Una de bancs

Ho sents? Han arrestat 22 persones per haver estafat 500.000 euros al banc. Què dius, que han arrestat 500.000 bancs per estafar a 22 personas? No, no no te’n tems de res. Ja m’ho pareixia a mi, són 22 bancs els qui han estafat 500.000 euros cada un.

Una de ministres

El ministre de Sanitat, quan es reuneix amb els col·legues de les autonomies, no els parla de Sanitat ni de com prevenir la salut; només demana quants doblers tenen i per quants malalts dóna. Aquests que llepen la punta del… llapis, per poder fer els comptes, es posen a taxar serveis, a posar preu al pagament dels malalts per medecines i a retallar fins que el ministre els diu: Basta, no sigui cosa que els matem a tots, i si els matam, com els podrem contar el conte de què ho fèiem perquè estiguin millor?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada