Albergínia farcida de marisc

Se bullen dues albergínies, se xapen per mig, se les treu sa popa. A part se trosseja una o dues gambes grosses, una llauna de succedani d’anguiles del Nord, una de cloïsses, uns quants musclos,un poc de ceba, un all, un poc de julivert i sa popa de ses albergínies, se sofregeix un poc amb mantega i quan es fred s’hi posa sal a gust, pebre negre  i un ou , es mescla ben mesclat, se farceixen  ses albergínies i s’hi posa beixamel. Uns minuts al forn fins que es veu torradet. Això és ” Bocato di Cardinale “.

Consells

Si voleu que sa farina no vos faci grums, quan la mesclau amb altres ingredients, com beixamel o croquetes, teniu en compte que sa farina sempre ha de ser més freda que ets altres ingredients.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada