Campanya “Un poble net d’excrements de ca”

Una campanya que pot ser molt interessant per a molta gent (sobretot si ens atenem als comentaris i articles que han sorgit per Card.cat) arriba a Sant Llorenç. No us la perdeu!!!

08:30    – 11:30                         Dijous, 13 de desembre

CAMPANYA “UN POBLE NET D’EXCREMENTS DE CA”

Stand informatiu al mercat de Sant Llorenç, on es donaran tríptics i es regalaran dispensadors de bosses de recollida d’excrements.

Un pensament a “Campanya “Un poble net d’excrements de ca”

  1. Un molt bona iniciativa, sense dubte… ara bé, hi ha un parell de preguntes a les que no deixo de donar voltes, com per exemple: qui serà l’encuidat de fer compliar la normativa, el mateix que s’encarrega de fer l’informe policial sobre la inconveniència o impossibilitat de peatonalitzar el centre del poble? O el mateix que fa complir que no s’aparquin cotxes a la plaça o en línia groga? On es tiraran les deposicions canines? No sé si el consistori se n’ha entemut de la manca de papereres, i no sols al centre del poble: pertot! (evidentment la podem dur fins a casa o fins el contenidor més pròxim, però vaja…). Si per una merda de ca an pagar 300€, per una de cavall què en són?
    En fi, esperem que tot això sigui un poc més que una declaració de bones intencions i que es continui amb iniciatives d’aquest tipus, que de veres, em sembla molt bona.
    Finalment, aprofitar aquest espai per suggerir una campanya a favor “d’un poble net d’orí” (hi ho dic, sobretot, però no exclusivament, per les festes de Sant Llorenç).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.