Exposició de pintura de Sebastià Martí Ballester

El pintor de Sa Coma, Sebastià Martí Ballester, continua amb la seva carrera pictòrica i després de la  primera exposició a Son Carrió a la Fira de 2012 ara farà la segona  ja que exposa al carrer Sol, 4 de Son Servera la seves darreres pintures amb el títol “Impressions illenques”. L’exposició es podrà visitar en horari de 17 a 20 hores els dies feiners, del 17 al 28 de desembre.


L’artista pintor Emili Parejo, que va venir a la inauguració, ens va donar la seva opinió :

Sebastià Martí és un artista enamorat de la pintura i de la seva terra, Mallorca!!!

Sebastià va venir un dia al meu estudi a Sineu i me va dir que voldria pintar com tu !!, trobar la llum que a vegades sento i no veig, els colors de la roqueta que tant estim…

El vaig atendre tot d’una  deixant els meus estris damunt la paleta, mentre me demanava – D’on conec aquest home? L’havia vist a Valldemossa durant els anys que vaig viure allí, era un dels personatges del dia a dia, personatges culturals, rodejats de estrangers, amorós de paraules  envers l’illa, la serra, la mar i la cultura balear, era … un guia turístic!!

A partir d’aquí vàrem xerrar, treballar a l’estudi, sortir a pintar, etc…fins que va demanar- me per fer una exposició al seu poble natal… què et sembla Emili…?, la meva contestació va esser sí.  Mostra l’obra, és hora que els teus amics sàpiguen i vegin tot el que sents i portes dins teu, que no és més que l’amor per la teva terra!!

Enhorabona Sebastià!!!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada