Sopar de Quintos dels 62

Na Bàrbara Mesquida ens envia aquest escrit i les fotos:

El dissabte dia 14 de desembre de 2012 ens reunirem els quintos del 62, de Sant Llorenç per celebrar el nostre 50 è aniversari.

No és pot dir cada dia, ja tenim mig segle. I molt contents de poder-ho celebrar vam anar a sopar al restaurant de sa plaça i després a fer un poc de gresca amb els jovencells de sa verga. Però vos hem de dir que amb l’esperit de 20 anys. No pot ser menys per una generació que ha vist asfaltar els carrers del poble, hem jugat al carrer a molts jocs populars: bolles, elàstic, botar i rodar corda, a tei-eta, escarabat bum bum, molts de jocs de pilota, a fer jugadors de cases als sòtils de casa, uns dinars de pedres i fulles i quatre bastonets.

També hem dat moltes voltes amb bicicleta, pel poble i els seus voltants. A la nostra adolescència no deixaven cap berbena dels pobles del voltant i als sòtils fam fer les nostres sales de festa, amb paperins i llums de colors, ballant al so dels discs de vinil.
Alguns també de nosaltres hem ajudat a salvar la punta de n’Amer i col·laborat en la revista. Ara també ho podrem fer en el seu darrer número.

Som una generació que va néixer amb les edicions 62 i amb l’Obra Cultural Balear i que té molta corda per llarg. Molts d’anys i Salut!!!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada