I ja en van dos aquest any

En un municipi com Sant Llorenç, que no supera els nou mil habitants, no és molt freqüent poder celebrar el cent aniversari d’algun dels seus veïns; idò aquest any hem tingut la sort de poder assistir-ne a dos.

El 19 de juliol na Catalina Genovart “corema” va travessar la barrera dels cent anys, Card.cat es va fer ressò de la notícia amb un article publicat el 20 de juliol per Joan T. Matamalas.

El 25 de desembre dia de la Nativitat del nostre Senyor, va ser na Catalina Massanet “petita”, la que va superar el segle de vida, Catalina va celebrar el seu aniversari amb un bon dinar, acompanyada dels seus dos fills,les seves nores, una néta, dos néts, les seves respectives parelles i una besnéta. Acabant de dinar va rebre la visita d’una representació de l’ajuntament. La junta directiva de l’Associació de la tercera edat també es va unir a l’homenatge de la seva segona sòcia de més edat; Catalina va rebre d’aquestes entitats una placa commemorativa i un bell ram de flors. Més tard Catalina va ser complimentada pels seus parents, veïns i amics.

Des del meu lloc de col·laborador de Card.cat, com a membre de la junta directiva de la tercera edat i com a veí i amic, desig i espero poder felicitar a les dues Catalines el proper any pel seu 101 aniversari. Molts d’anys.
Toni Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada