Politiqueig

Vull ser un home partidari de la llei i de l’ordre; considero que tots estam obligats ha obeir les lleis que dicten els nostres Governants, però…. La nul·litat d’aquests darrers polítics nostres em porta a pensar si, qualque pic no seria convenient enfrontar-nos a les seves lleis. Per exemple, si en època d’en Hitler, hi hagués hagut més gent disposada a no obeir les lleis dels nazis, de posar-se braçalet, de no dir cada passa: Heil Hitler!, de no denunciar els jueus, i moltes més animalades d’aquest mandataris, al mon segur que li hauria anat millor. I si tots els negres de Nord Amèrica, quant no els deixaven mesclar amb els blancs, si tots haguessin respectat la llei, segur que ara seguirien igual que abans. I si ara, amb tantes animalades com veim cada dia, i sempre contra nosaltres, el poble senzill…¿si comencéssim per negar-nos a pagar l’IVA, i seguíem després amb els altres impostos, i més coses, fins que es seus privilegis fossen com els nostres? ¿I si fos tota la Nació ? ¿O es que tenim tants Cospedals,Montoros, Bauzans I Werts per ser insuficient una cosa aixi ?

Amb el meu més profund respecte pel Govern i per la Llei, no se per quin motiu he tegunt, aquest mal pensament. Aquesta reflexió. Potser també m’ha venguda perquè cansat de sentir dir: jo no votaré!. Qui has de votar?, si uns son uns lladres, i els altres et roben? Però veiem, no més hi ha es PP I es PSOE?. No podem, entre tots, rompre es bipartidisme?. Be, tan sols es una reflexió.

4 comentaris a “Politiqueig

 1. Joan, si els negres a dia d’avui han aconseguit tenir els mateixos drets que els blancs als Estats Units en part és perquè desobeïren lleis absurdes http://ca.wikipedia.org/wiki/Rosa_Parks .
  Les lleis que promouen la convivència i l’ordre crec que s’han de complir, ara bé les que ens oprimeixen i van en contra nostra i de la nostra llibertat crec que no.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Per això Serafí, enyor un de aquells liders de es anys setanta, com en Felip, en Pons, en Camacho, en Roca, o en Pujol, molts de altres, que cient de molt diferenta ideologia tothom lluitava per millora es ben esta des Poble. Ara en so dir ; I que faras ? Ja ho em fet tot. Per això aixì mos va.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Home, en Felipe González tampoc no va ser cap sant quan va governar.
   Crec que els dos partits grans estan massa acomodats, Espanya necessita un partit d’esquerres amb força i que cregui en un canvi d’arrel, si la gent segueix votant uns polítics tan mediocres podríem dir que just té el que es cerca.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Tens rao, Serafí, això nesesita un canvi total, ha arribat se hora de votar es petits partits, meiam si le asertam, perque així es un desastre.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada