Concert de Nadal de la Coral Llorencina

Amb l’església de Sant Llorenç ben plena, la Coral Llorencina va oferir, el passat diumenge, el Concert de Nadal.Dirigida per Arantxa Calvo i amb l’acompanyament al piano d’Antonio Sánchez, la Coral Llorencina interpretà el següent programa:

Enamorat de tu, d’Elvis Presley; My way, de Paul Anka i Claude François; Que tinguem sort, de Lluís Llach; La balanguera, de Joan Alcover i Amadeu Vives; Swing low, sweet chariot, de Wallis Willis; Adeste fideles, de John Francis Wade; Joia en el món, de Georg Friedrich Händel; Nadal Blanc, d’Irving Berlin i Cançó de bres per a una princesa negra, de Gabriel Janer Manila i Antoni Rodríguez Sabanes.

Els aplaudiments del públic varen fer que la coral repetís dues cançons:Swing low, sweet chariot i Cançó de bres per a una princesa negra.

Les fotografies que vos oferim a continuació són de n’Aina Galmés Roig.

 

Un comentari a “Concert de Nadal de la Coral Llorencina

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada