Trobada de Corals a Porreres

 

Trobada de Corals de la Federació a Porreres

El passat diumenge la Federació d’Associacions de Persones Majors de  la Part Forana organitzà a Porreres la tradicional trobada de corals. Presentà l’acta el president de la federació, Antoni Niell el qual va agrair l’assistència de les autoritats i la col·laboració de les corals. Enguany hi participaren tretze corals, moltes s’han desfetes per manca d’ajuda econòmica, i les que subsisteixen, la majoria dels directors no cobren. La Coral de la Gent Gran de Sa Coma, dirigida per Margalida Barceló participà un any més a la trobada. L’Ajuntament de Campos va convidar a tots els cantaires a berenar.

 

Un comentari a “Trobada de Corals a Porreres

  1. Per un error es va publicar que el berenar el va pagar l’ajuntament de Campos…El berenar el va pagar l’ajuntament de Porreres.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada