Beneïdes lluïdes a Son Carrió

Malgrat el fred i l’amenaça de pluja, 19 carrosses, 14 comparses i bestiar de diferent pelatge han sortit a les 11 h de la plaça Mossèn Alcover a voltar pels carrers del poble. Molta feina a les carrosses i seguint la tradició Sant Antoniera els temes feien referència al camp i als oficis antics: trencadors d’olives, carboners, ferrers, bugaderes, formatgeres,  pagesos i dimonis, ovelles amb el pastor i a beneir els animals. Finalment el ball dels dimonis i la celebració dels 40 anys de la Banda de música de Sant Llorenç.

No podem acabar sense agrair la gran feinada dels participants, ja que sense ells no hi podria haver beneïdes, mil gràcies a tothom. Recalcar que ahir al fogueró de l’Ajuntament es va retre homenatge a na Petra Llinàs, l’antic dimoni gros de Son Carrió que cedí el seu lloc a Jaume Puigròs. Visca Sant Antoni!!!

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada