Beneïdes i foguerons 2013 a sa Coma (II)

Diumenge dia 20 de gener sa Coma celebrà les beneïdes abans dels foguerons que estaven programats pel dissabte dia 19 i es suspengueren degut a pluja. Participaren un total de 19 carrosses i nombroses comparses. El primer ball de les beneïdes es va dedicar a la memòria d’Antoni Perelló que durant els darrers anys havia representat Sant Antoni. S’entregà una figura del sant a la seva vídua, Teresa. El seu fill, Tomeu, va agafar el relleu del seu pare.

Enguany l’Ajuntament de Sant Llorenç ha adquirit dues caretes de dimoni per a sa Coma, obra de l’artista llorencí Guillem Sancho Servera que es presentaren oficialment a les beneïdes.

 

 

.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada