Cuina: Llenguado el Vapor

El primer que se necessita és un recipient  suficientment gros com per posar-hi aigua, un piló, i damunt es piló una safata que quan s’aigua bulli, no la toqui. També necessitam un llenguado grosset per persona, una llimona, pebre sense moldre, una ceba grossa, dues cullarades de mantega, un poc de sal, dos alls, i un ramet de julivert, mig tassó d’aigua, i mig de vi sec o cava.

Se posa s’aigua en es foc, mentre s’encalenteix, s’unta es llenguado amb sa mantega, se posa dins sa safaca i s’hi suca una llimona. Amb sa safata dins es recipient, abans que es suc de sa llimona se cremi, s’hi afegeix s’aigua, després sa ceba tallada ben petita,se fa un bon picadillo dels dos alls i es julivert. Quan sa ceba se comença a fondre s’hi afegeix es picadillo per damunt es peix, s’hi mol es pebre negre, i se li engata en mig tassó de vi blanc sec , o de cava, i se cou a foc lent. Així, meiam si mos llevam s’empatx de San Antoni.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada