El Col·legi Punta de n’Amer celebra el dia de la Pau

El dia 30 de gener Dia Escolar de la No-violència i la Pau, el col·legi Punta de n’Amer ho va celebrar amb un ball davant del supermercat Eroski de sa Coma.

A les 12 hores els nins que s’havien fet  una camiseta decorada amb motius musicals, realitzaren  una coreografia amb la cançó Somriures i llàgrimes, desprès es varen reunir els nins i els pares i  tornaren a ballar tots junts . Els nins de primer varen dir una frase al·lusiva a la pau  i els de sisè varen llegir un manifest en nom de tot el col·legi.

Eroski i la seva cafeteria els va convidar a berenar una vegada acabat l’acte.

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau, fou fundat l’any 1964 pel poeta, inspector i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal , i és una iniciativa d’Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment.

Es fa a escoles de tot el món, el dia 30 de gener (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi). El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada