Crespells/senyorets

Fa molt de temps que no he penjat cap recepta de dolcets. Com que ara és temps de senyorets/crespells, he provat de fer aquesta recepta, extreta de la web Bojos per la cuina.

Ingredients:
100 g de saïm a temperatura ambient
100 g de sucre
1 vermell d’ou
80 g de suc de taronja
380 g de farina fluixa (normal)

Preparació:
Mesclau el saïm amb el sucre i el suc de taronja. Anau incorporant-hi la farina de mica en mica. No n’afegiu més fins que la pasta hagi absorbit l’anterior. Feis una bolla amb la pasta i deixau-la reposar tres quarts d’hora.

Aprimau la pasta de manera que us quedi una capa uniforme del gruix que us agradi i feis els crespells amb els motllets amb formes variades. Col·locau-los ben a prop un de l’altre (no s’estufen en coure) per aprofitar bé l’espai.
Enceneu el forn a 170º, quan estigui ben calent enfornau els senyorets durant 20-30 minuts (depèn del gruix de la pasta, com més prima menys temps.) Quan estiguin cuits deixau-los refredar damunt la llauna, les podeu conservar dins un TUPPER  i duren fins a quinze dies.
Bon profit.

Un comentari a “Crespells/senyorets

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada