Cuina: bacallà salat amb coliflor i ceba

Se posen dues tallades com sa ma, de bacallà un dia abans en aigua. Se va canviant cada partida de hores l’aigua. El dia següent es va tastant el bacallà per saber quan vos va bé de salat.Se tallen dues cebes a la juliana, i per l’estil de coliflor. Dins una olla de test s’hi posa una fulla de llorer, una dotzena de panses i una de pinyons, mig tassó d’aigua i mig de vi sec. Se fregeix primer la ceba, desprès la coliflor, tot a foc molt lent. Quan està quasi cuit, se posa dins l’olla de test amb el llorer, els pinyons les panses, l’aigua i el vi.  Amb un drap o paper de cuina s’eixuga el bacallà, es passa primer per farina i després per pa o galleta picada, se fregeix en oli ben calent, quasi només volta i volta, i dins l’olla de test. Se posa dins e forn uns set o vuit minuts a 180ºC. A seguir amb la Quaresma, s’ha dit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada