La cançó de la setmana

És temps de Carnaval i per això toca posar un grup que es disfrassi així com Déu mana. És el cas de The Bloodhound Gang en el seu hit The Bad Touch, que tant es ballà en les discoteques de tot el món a principis del 2000.

The Bloodhoud Gang és un grup de rap rock que es va crear l’any 1992, però fins al 1999 no aconseguiren fer-se famosos arreu del món, gràcies sobretot a l’èxit de la cançó que us pos avui, The Bad Touch, ple de ritme i molt ballable, la qual cosa fou aprofitada per les pistes de ball.

De totes maneres, més enllà d’aquesta cançó  i alguna més d’interessant, per mi aquest grup nord-americà no deixa de ser un passatemps divertit, sense més. De fet, fins i tot a vegades consider el seu humor corrosiu un poc de mal gust (record que en una cançó, fins i tot, imiten el renou d’algú que vomita).

A la cançó que us pos avui els músics transiten pel carrer vestits de moneia (per això és tan oportú posar-la avui, dia de Carnaval) mentre no se’n pensen cap de bona i fan putades una darrera l’altra (algunes de gràcia ben discutible i d’altres un poc més bones).

Au idò… tots a fer la moneia amb The Bloodhoud Gang!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada