Es lloga l’estació de Sant Llorenç

El Diario de Mallorca d’avui publica una notícia quer informa que l’estació de tren de Sant Llorenç es lloga. 1.800 euros al mes. 21.600 euros anuals. El contracte és per dos anys que es poden prorrogar fins a cinc. He intentat aclarir un poc més el tema però a la pàgina dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) no hi ha cap informació.

Un comentari a “Es lloga l’estació de Sant Llorenç

  1. hola, si entrau a www. plataformadecontractacio.caib.es hi trobareu el plec de clàusules administractives del contracte per a l’arrendament de l’antiga estació de Sant Llorenç que s’adjudicarà a la millor oferta económica per 10 anys prorrogables per 5 anys més

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada