La Rua a Son Carrió

El dissabte a les 5 del capvespre, l’acolorida banda de música de Sant Llorenç donà el sus a la rua, moltes comparses i fresses de tota casta sortiren a voltar pels carrers del poble seguint la música i fent el màxim renou possible. Finalment el temps ens acompanyà i no va fer el fred que s’esperava, de totes maneres el fred no ha aturat mai les ganes de participar. Cal remarcar l’originalitat i la feina de les disfresses i no és un tòpic, basta veure les fotos, no voldria haver format part del jurat que se va veure amb feines per atorgar el premi a la millor disfressa individual (una Alícia molt particular) i a la millor comparsa (La Nasa al complet). Enguany ha estat el primer any que s’han donat premis i va anar molt bé. Ara només ens queda enterrar la sardina, el dimarts que ve i encarar la quaresma amb bon humor. Podeu veure totes les fotos a www.carriocity.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada