Les darreres flors d’ametller

Aquests dies, aprofitant que el dia s’havia estirat una mica, vaig decidir anar a fer un grapat de fotos als ametllers en flor. Tot i que ja molts han tirat la flor encara en vaig poder trobar que feien planta, però em va venir de nou veure entre les flors que n’hi havia molts dels que no se n’havia collit el fruit.

De tornada vaig topar en Colau De Lacio Sureda “Binissalemer” i em va demanar si el podia retratar. Just faltaria Colau, aquí tens la fotografia 🙂

És una llàstima que tenint una ametlla tan bona com tenim (molt millor que la que es ven a les botigues i supermercats), es deixi perdre d’aquesta manera. I encara més contradictòria sembla la situació en aquests temps de crisi que vivim. Però vaja, potser du molta feina escapçar els ametllers, just és una opinió.

Bé, aquí teniu un parell de fotos d’aquestes tan “bucolicotes” 🙂 .

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada