L’Ajuntament de Sant Llorenç a la xarxa de municipis del Ramon Llull

Dimecres passat, a la seu de la Institució Pública Antoni Maria Alcover de Manacor, es reuniren els representants dels Ajuntaments interessats en crear una xarxa de municipis per formar part de l’Institut Ramon Llull.La reunió assistiren el director de l’Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro i els batles de 16 municipis i el representant del Consell de Formentera. El Llevant de Mallorca tingué representació dels batles d’Artà, Son Servera, Capdepera, Manacor i Sant Llorenç.

El proper 26 de març es farà una nova reunió per presentar a tots els interessats una proposta que podrà ser objecte d’al·legacions. El nom del nou ens serà Xarxa de municipis i entitats pel Ramon Llull. 

Aquesta trobada ha estat conseqüència de la reacció dels municipis a la sortida del Govern de les Illes Balears de l’Institut Ramon Llull i la finalitat bàsica de la Xarxa és la promoció dels artistes illencs fora de l’àmbit de les Illes Balears.

2 comentaris a “L’Ajuntament de Sant Llorenç a la xarxa de municipis del Ramon Llull

  1. Enhorabona als ajuntaments presents. Per a la resta, tots del PP, a segons quins que es vanaglorien de ser molt mallorquins i d’estimar lo d’aquí, els hi hauria de caure sa cara de vergonya, no són més que una guarda de venuts. En Ramón Llull (igual que en Mossèn Alcover o en Borja-Moll) era Illenc, i com a tal no tan sols hauríem de voler formar part d’aquest ens que porta el nom del beat, si no que fins hi tot hauriem de voler tenir la seu aquí.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Bona iniciativa. Davant el desaguissat del PP en tots els àmbits de la societat, al manco dins el camp de la cultura i la llengua hi haurà una miqueta de llum amb iniciatives com aquesta

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada