La cançó de la setmana

Mai vaig ser cap fan de Sau, però seria injust que no posàs aquest grup tan important per la història del pop-rock en llengua catalana… i sobretot que m’oblidàs del seu himne que va atravessar fronteres, Boig per tu, una de les millors balades d’amor mai escrites en la nostra llengua.

Sau estava liderat per Carles Sabater (mort sobtadament per una aturada cardiorepiratòria als 36 anys) i Pep Sala (que, després de Sau,  va continuar en el món de la música en solitari) i durant una quinzena d’anys (del 1986 al 1999) van omplir les grades dels estadis i els locals amb un èxit més que destacable.

El seu hit més destacat és la balada que us present avui, Boig per tu, la qual va tenir tant d’èxit que fins i tot Luz Casal en féu la versió en castellà. Aquesta balada  és plena de romanticisme i Carles Sabater va saber posar-li l’emoció adequada perquè fos una de les composicions més taral·lejades del grup.

 

5 comentaris a “La cançó de la setmana

  • Què dius?

   Vull una versió tot d’una per posar-la a Card.cat. Aquesta cançó cantada a ple pulmó per en Pep Mosca, en Tomàs Martínez o na Meca pot ser tot un hit d’èxit mundial.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada