Gamberrisme

Fa devers dues setmanes, esperant a la plaça que es troba just davant l’escola de música de Sant Llorenç, em vaig fixar com els llums que hi ha instal·lats havien estat sistemàticament destrossats.

De 6 llums, 5 estan espanyats.

Potser n’hi haurà que pensaran que la causa de la rotura d’aquests llums ha estat fortuïta, però és impossible ja que el vidre que els protegeix és de seguretat.

És una llàstima que la persona o persones que feren això no tenguin present el cost d’aquests llums (no menys de 200€ per unitat) i que a dia d’avui encara hi hagi gent que gaudeixi de fer aquests desastres.

Com podeu comprovar, fins i tot l’únic que queda sencer no s’ha lliurat de l’intent de rotura. A la part superior es pot veure impacte d’un objecte dur.

2 comentaris a “Gamberrisme

 1. Gràcies Xerafí per posar-ho en coneixement aquí, ja que jo, com a veí estic cansat de pasar “partes” a s’Ajuntament de que hi ha faroles fuses, llums espenyats (si no l’arreglen, que hi posin ciment, una dona hi va sopegar) i així… Ah! Si vos hi fixau voreu un focus de la plaça, dels alts, que hi ha es cables penjant. Estava fusa i quan varen venir, s’endugueren es focus i s’unica prova son es cables, ja fa uns cuatre anys. Enhorabona a sa web i es seus creadors/colaboradors.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Tot i que es vera que ja haurien d’haver donat solució a aquests temes que esmentes, lo que més molesta del cas és que hi hagi gent que no tengui d’altres feines que destrossar el mobiliari urbà i fer gamberrades. Fins i tot una vegada vaig trobar devers una cinquantena de vidres petits col·locats expressament a damunt el tobogan del parc infantil que hi ha aferrat a l’ajuntament. No sé que li hagués fet si li arrib a trobar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada