Lliurats els diplomes SICTED 2012

S’ha dut a terme l’acte de lliurament dels diplomes SICTED a les empreses que han treballat el projecte de qualitat turística al llarg de l’any 2012.

Ja són dos anys els que els ambdós municipis estan treballant per tal de fer que la destinació sigui de qualitat. Això no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, i, òbviament, sense la feina que han dut a terme totes les empreses que han estat treballant per tal d’oferir un servei de qualitat als seus clients.
El resultat no és altre que 27 empreses distingides o renovades a Son Servera i 30 a Sant Llorenç, nombre que s’espera que any darrera any es vagi incrementant, degut també a les exigències que la nova Llei del Turisme farà efectives quan es vagi aplicant.

Aquestes empreses responen a establiments de diferents sectors i oficis, trobant entre ells hotels, restaurants, bars, comerços, empreses de transport turístic, serveis públics i altres. En definitiva, tots aquells sectors que poden oferir en un moment donat els seus serveis al turistes que decideixen fer d’aquesta la seva destinació.

L’acte de lliurament ha estat presidit pel batle de Sant Llorenç, el Sr. Mateu Puigròs i el de Son Servera, el Sr. Pep Barrientos i han fet el lliurament dels diplomes els regidors de Turisme de Sant Llorenç i Son Servera, el Sr. Nicolás Bordal i la Sra. Margalida Vives, acompanyats pel director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, el Sr. José Marcial Rodríguez, que ha destacat la importància de la qualitat dels serveis turístics per fer front a l’alta competència d’altres destins i per millorar la competitivitat del nostre, així com també, la consideració que té l’àmbit de la qualitat dins del Pla Integral de Turisme de les Illes Balears, com un dels principals eixos d’acció de la Conselleria.

Informació: Miquel Melià, Tècnic Turísme Ajunt. Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada