Incivisme a sa Coma

Com recordareu (es va publicar a Card.cat) l’estiu passat un solar de sa Coma es va calar foc i la resta dels veïnats varen sofrir les conseqüències ( fum, desperfectes…) Ha passat el temps i arribarà l’estiu altra vegada i els solars sense construir segueixen igual.

Les fotografies adjuntes varen ser preses a l’avinguda Romaní, al darrer tram des del carrer Roses (pels que no coneguin sa Coma és l’avinguda que va des de la rotonda de l’Eroski cap a s’Illot ). És por tant un dels carrers més concorreguts de sa Coma, per aquesta avinguda passa la major part de la circulació fins s’Illot i hi passegen multitud de turistes que van fins la platja.

Les voravies estan plenes de males herbes en els solars que encara no estan edificats. A més, hi ha solars que no tenen tanques als quals els veïnats sobretot, i supòs que altra gent, utilitza com a lloc per posar el fems (els darrers dies fins i tot peces de bany). Al costat, a menys de 20 metres, hi ha contenidors de fems i de restes de poda.

Si això segueix així, quan arribi l’estiu qualque descuit pot tenir greus conseqüències . Esper que qui tingui autoritat prengui les mesures oportunes perquè això no passi. I els veïnats de sa Coma han de tenir ben clar que tots som responsables del nostre poble i no costa res fer uns metres per posar la poda als contenidors i no llençar-los al solar d’enfront.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Araceli Menéndez representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada