Fora del Parc de Llevant

Sant Llorenç i Son Servera ja no pertanyen al Parc de Llevant.  Per molts serà una mala notícia (jo m’incloc en aquest grup) i per altres tot el contrari (almenys si tenim en compte el gran revol que es va formar quan el constituïren).

La direcció del Parc justifica la decisió perquè ni el nostre poble ni Son Servera hi aportaven finques. Potser estaria bé que el nostre ajuntament digués la seva.   Aquí teniu la notícia ampliada:

Enllaç a la notícia del Diario de Mallorca   

4 comentaris a “Fora del Parc de Llevant

 1. És injust que ens expulsin del parc just per raons inmobiliàries, com tots ja sabem. És ben hora que canviem les coses i peguem un cop a sobre la taula i diguem basta a la dreta que desgoverna aquestes illes.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Apoc a poc anam aumentant es descontes, meian si arribam ha ser molts i les treim defora per rest des rest.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Sabeu se proximas des tren? Ara en posen un de Marretxi a Palma,sensa turades ( Es natural, qui te bo, vola, qui no redola. Com es de; Manacor a Capdepera ) Però com no hi ha dobles, no hi haura reviso, no hi ha berreras; Son tan inteligens, que no se ne donen que quant es joves, i altres sen donin conta, vietgeran fora pagar, i llevors podran dir: Menis mal que hem ahorrat ses maquines de impedir es pas i es revisor. Perque ells pensan aixì, pobrets.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 4. Possiblement el municipi de Sant Llorenç no aporta finques perquè finalment el Parc de Llevant va d’unes dimensions més reduïdes que com s’havia plantejat inicialment. Però igualment els municipis del llevant comparteixen una Unitat Paisatgística (concretament la UP5) segons els límits marcats per l’ IDEIB (http://ideib.caib.es/visualitzador/visor.jsp).

  En altres paraules, la Serra de Calicant i Sa Fontpella formen part del Llevant mallorquí i, a parer meu, caldria alguna mena de protecció contra el totxo perquè s’eviti que l’únic espai protegit sigui el Cap de Ferrutx.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada