Tres equipos espanyols als quarts de final de la Champions

Sí, tres equips ja han aconseguit classificar-se entre els vuit millors d’Europa. El Malaga, el Real Madrid i el FC Barcelona.

El València a quedat fora. Viatjava a França amb la difícil situació d’haver de guanyar dins els Camps Elisis i no va poder ser; va rosar el miracle empatant 1-1 però com que a València havia caigut 1-2 va quedar eliminat Real Madrid-Manchester pintava molt negre havent empatat 1-1 en el Bernabeu pero una rigorosa expulsió, el golàs de Modric, 10 min de bon futbol dels blancs (de verd en aquesta ocasió) varen bastar per capgirar la eliminatòria.

Barça-Milan, feia falta una nit màgica per donar la volta al resultat que es duia de l’anada 2-0 a favor del Milan, però amb gent dins el camp com Messi, Iniesta i companyia tot es possible, el partit va acabar 4-0.

Màlaga-Oporto; el Màlaga lluitava contra el 1-0 de l’anada i contra la historia ja que mai via pasat d’octaus i ho va aconseguir va guanyar 2-0

Aixi queden els nous aparellaments:

  • MALAGA-BORUSIA DORMUNT
  • REAL MADRID-GALATASARAY
  • PARIS SAINT GERMEN-FC BARCELONA
  • BAYER-JUVE, que per ventura,  sigui el duel mes igualat de quarts.

Ja que se m’acusa de no banyar-me diré que a la finalíssima de Wembley la jugaran un equip Espanyol contra un Alemany.

PD: El Cardassar juga aquest diumenge a les 16:00h contra un dels cuers de la taula; al tanto amb aquests partits, per que no sa li solen donar gaire be. Esperem que guanyi al Pollença i segueixi amb la seva ratxa de 6 partits fora perdre, que es converteixin amb 7 i s’emporti els 3 punts.

Un pensament a “Tres equipos espanyols als quarts de final de la Champions

  1. Potxolooo, això no és banyar-se, és jugar sobre segur quasi quasi. I no són tres equips espanyols, són 2 equips espanyols i el Barça, que no se sap molt bé que és. Però patriota no ho és.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.