Politiqueig

Sa gent està acabant sa paciència, per tant vos urgesc a canviar de pensament.  En lloc de seguir pensant en més retallades, com teniu previst, és hora de començar a retallar atur i crispació i revitalitzar s’economia, regenerar sa vida política, trobar tots es corruptes i fer-los tornar es doblers, i veureu com no necessitareu retallar més, ni pujar més imposts i tampoc vos veureu en sa necessitat de parlar de s’ herència rebuda, que fins i tot es vostres de a peu, ja n’estan farts. Un d’ells s’altre dia me demanava, per sa vostra poca capacitat de record i pes vostres pocs llums: Qui és que s’ ha embutxacat es doblers? Qui va començar ses obres faraòniques que no s’han pogut acabar? Tots els coneixem i sabem on són es doblers. Qui és que en aquests moments per no gastar en sa continuïtat d’es tren cap a Artà, en posa un de gratis de Marratxí a Palma? Ja explicaré lo des tren.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Joan Roig "Dalmau" representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada