Carta de l’AMIPA Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç a la Conselleria d’Educació

Aquesta és la carta que hem fet arribar des de l’AMIPA de l’escola a la Conselleria d’Educació:

Des de l’AMIPA del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç des Cardassar hem estimat oportú el posar-nos en contacte amb la Conselleria d’Educació a causa dels impagaments que arrossega l’escola d’ençà fa dos anys fins a dia d’avui i en els que, tans sols pel que fa al reciclatge dels llibres, deveu una quantitat que gira en torn als 17800€ (gairebé 3.000.000 de pessetes)

A causa d’aquest deute, el novembre de l’any passat, la directiva del centre escolar es posà en contacte amb nosaltres amb la finalitat de sol·licitar a l’AMIPA un avançament econòmic de 7.000€ per fer front al pagament a una editorial que reclamava una part del deute, ja que sinó hi havia la possibilitat de negar-se a servir el material de cara a un futur si no hi havia garanties de cobrament.

Per aquest motiu convocàrem una reunió amb els pares i mares a on se’ls hi demanà si estaven d’acord en que l’AMIPA fes el pagament a aquesta editorial, amb el compromís per part de la directiva del centre de tornar-nos els doblers quan la Conselleria d’Educació els hi fes efectiu el pagament del deute del que es fa esment al primer paràgraf d’aquest escrit. A la reunió es decidí per majoria absoluta fer-li el préstec a l’escola.

Passats més de quatre mesos, des de l’escola ens han informat que vostès no han fet esment de res i ni tan sols s’han dignat a posar una data per fer efectiu el pagament dels doblers que els hi deuen.

Des de l’AMIPA ens sentim profundament indignats amb aquesta situació, ja que moltes de les persones que hagueren de fer front al pagament, són gent aturada o han hagut de patir retallades en el seu sou.

No entenem per altra banda que des del Govern es posí l’excusa de que no hi ha doblers. No ens val aquesta excusa, ja que en els darrers dies hem hagut d’assistir al trist espectacle de veure als mitjans com vostès han pagat i deixat a zero el deute que tenien amb les farmàcies de 83,9 milions d’euros i mentrestant segueix devent als centres públics -entre ells el nostre- més de 7 milions d’euros.

Per aquests motius els hi demanam la liquidació total del deute que té amb la nostra escola. En cas de que realment no es pugui fer efectiu de forma total aquest pagament, exigim que es posin en contacte amb la directiva del centre per acordar amb ells un calendari de pagaments.

Atentament i esperant aviat resposta per part seva.

La directiva de l’AMIPA Mestre Guillem Galmés

Aquesta imatge i la que hi ha a continuació són les que fa referència el primer comentari de l’escrit de l’usuari “Torrent”

 

 

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Serafí Lliteres representant AMIPA Sant Llorenç. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

4 comentaris a “Carta de l’AMIPA Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç a la Conselleria d’Educació

 1. Segons el Diario de Mallorca d’avui, els doblers de les escoles han anat a parar a IB3. Més d’un milió d’euros.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Cercant, he trobat les pàgines a les que fas referència. Les he afegides a continuació de l’article.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Retroenllaç: A ells no els preocupa l’educació dels nostres fills | card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada