Ple extraordinari a l’Ajuntament

Ajuntament en Ple

Dia: 25 de març de 2013, dilluns
Hora: 13.30 h
Lloc: saló de sessions

ORDRE DEL DIA DE LES SESSIONS:
1. Ratificació de la urgència de la sessió.
2. Anul·lació de les modificacions puntuals de la relació de llocs de treball recollides en el
Pressupost de 2013.

3 pensaments a “Ple extraordinari a l’Ajuntament

  1. No entenc res, algú em pot explicar perquè aquests punts són tan rellevants que necessita d’un Ple extraordinari amb la despesa en dietes i altres dispendis que ocasionen

    • Segons la convocatòria del ple “pel compliment del termini de requeriment, efectuat per la Delegació de Govern, d’anul·lació d’acord”.

  2. El cumpliment de terminis és la resposta model per a la qüestió que planteja el professor. A partir d’ara, idò, perquè no se’ns prengui per estúpids, haurem de canviar la pregunta.
    Per què s’ha de convocar un ple extraordinari, per cumplir terminis, per al dilluns 25 d març (la notícia és de diumenge 24, així que la convocatória deu ser de divendres 22?), si el dijous dia 21 se n’havia celebrat un altre? Dijous al matí no es tenia coneixement de l’acord a prendre i del seu termini? Si ho sabien, per què no es va incloure com a urgent? Si ho sabien i no es va incloure, algú se’n fa responsable?

    I no són preguntes retòriques, encara que ben segur quedaran sense resposta, talment com sempre que s’ha demanat alguna cosa a través de card.cat (exposició de resultats a la compareixença a fires turístiques,  remisió de documents informatius com la mera convocatòria de plens, ja ni deman un resum del seu contingut pels qui haurien de ser els principals interessats com són el propis partits…). És una llàstima que l’Ajuntament no se n’hagi volgut adonar de l’instrument que uns particulars desinterssats (jo no, que quedi clar) han volgut posar a l’abast de tothom, i que podria servir molt a la transparència política i pràctica (un clar exemple fou l’explicació dels pressupostos que, enlloc de fer-ho el principal interessat en la seva comprensió, ho va fer un coŀlaborador de la revista).

     Res, que a la Sala només s’han enterat de la utilitat de card.cat quan hi ha una enquesta on els polítics són els grans protagonistes. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.