Assemblea de Card.cat

Aquest diumenge, 31 de març, Card.cat realitzarà una assemblea a les 19:30 h a la rectoria. Ens agradaria que socis i lectors de la revista assistíssiu a la cita per tal de fer de Card.cat el mitjà de comunicació de tots. A més, hem de votar una sèrie de coses importants i sense la vostra presència serà complicat prendre les decisions adequades.

A continuació us deix la convocatòria:

Convocam tots els membres de la Junta Directiva, els socis i lectors de Card.cat a l’assemblea de l’associcació que es farà dia 31 de març, diumenge, a les 19:30 h a la rectoria de Sant Llorenç.

Recordam que l’article 12 dels nostres estatuts esmenta que “La sessió de l’Assemblea General queda vàlidament constituïda en primera convocatòria amb l’assistència d’un mínim de la meitat més un dels associats presents o representats.

Queda vàlidament constituïda en segona convocatòria sigui quin sigui el nombre d’associats presents o representats. La segona convocatòria s’ha de fer mitja hora després de la primera i al mateix lloc, i s’ha d’haver anunciat amb la primera.”

Per la qual cosa, aquesta hipotètica segona convocatòria es faria en el mateix lloc i el mateix dia mitja hora després (les 20 h).

Aquests seran els punts del dia que tractarem:

1. Debat sobre l’opinió dels lectors

2. Coses a mantenir

3. Coses a canviar

4. Renovacions de la Junta

5. Reptes per al 2013-14

6. Col·laboració de Card.cat amb el futur Ara.cat Balears

7. Format de la revista

8. Propostes de Noves seccions

9. Debat sobre els continguts

10. Proposta de canviar l’article 2 dels nostres estatuts sobre “qui pot ser autor  a Card.cat”

11. Estat de comptes i previsions per al 2013

12. Precs i preguntes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada