Cuina: rubiols

Els rubiols es poden farcir de qualsevol cosa pastosa i dolça, jo comentaré els més habituals: brossat i confitura.

Per fer la pasta: Mig tassó de llet, mig de suc de taronja,un tassonet de moscatell o de mistela, dos dits del tassó d’oli i dos d’aigua, el vermell d’un ou, i tota la farina que es begui.

Si les rellenau de confitura, en venen una aposta, perquè se casera sol ser masa clara, i llavors surt de la pasta. Si són de brossat, nosaltres hi afegim un poc de sucre, un poc de canyella, i un poc de clovella de llimona rallada. A l’hora de enfornar-los, posam un poc de oli damunt la llauna perquè no s’aferrin, i un poc menys de forn que per a les panades, a 180g… i ja ens cuidarem després de Festes, que això síi que són llepolies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada