A l’Abril la música protagonitza el Festival de Cala Millor

L’Ajuntament de Sant Llorenç presenta un ampli programa d’activitats a l’Auditori sa Màniga

Per al mes d’abril, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un ampli programa a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Un programa centrat en tres eixos: les activitats familiars, la producció d’una nova exposició i el Cala Millor Festival.

En primer lloc, dues seran les activitats per a les famílies. Per al dissabte 6 d’abril s’ha organitzat Moixonies per créixer, una activitat participativa per entrar en el món de l’art i la música. Per al darrer dissabte de mes, de Catalunya arribarà la Companyia Xirriquiteula amb l’espectacle PAPIRUS, un treball que ha merescut moltes distincions, com el Premi al Millor espectacle i Millor direcció a la Feria Europea Teatro para Niños y Niñas, o el Premi a la Millor escenografia a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

En segon lloc, el dissabte 20 d’abril, s’inaugurarà l’exposició FRAGMENTS BLAUS, de Tomeu Morey, artista que va guanyar el XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió. L’exposició es podrà visitar fins al 22 de juny.

En tercer lloc, s’ha organitzat el Cala Millor Festival. Cada cap de setmana hi haurà activitats musicals, amb la participació tant d’entitats mallorquines com d’estrangeres. Així, hi haurà el concert que la banda de música de Sant Llorenç i la Coral de Gent Gran “Punta de n’Amer” (sa Coma) ofereixen el dissabte 6, el concert de la Coral Universitat de les Illes Balears el dissabte 13, el recital líric a càrrec de la soprano Arantxa Calvo i el pianista Alejandro Calafat el dissabte 20, i per tancar el Festival la Sinfonie Orchester Am Ernst Barlach Gymnasium d’Alemanya.

Finalment, per celebrar la festa del Llibre i per fomentar el debat sobre les arts escèniques, el dimecres 24 d’abril hi haurà un club de lectura sobre una de les obres del dramaturg Josep M. Benet i Jornet, que acaba de rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada