Curiositats

Voleu veure els llorencins Pedro de Sa Central i na  Nita al programa Uep, com anam? d’IB3? Voleu veure com els rabiosos centurions de Son Carrió varen ferir el cabo de la Policia Municipal? Això i molt més en aquestes “petiets curiositats llorencines” que he trobat rastrejant una estoneta per Internet:

– Aquí vos deix l’enllaç al programa Uep, com anam?  en què varen sortir en Pedro Santandreu, de sa Central, i na Nita Simonet explicant coses de la seva vida i, sobretot, la seva experiència en el món de les cabres. Concretament ells surten des del minut 26 al 37:14. Deu minutets que donen per  molt…

– Mirau que he trobat avui al Diario de Mallorca:

El ´show´ de los centuriones de Son Carrió pasa factura al cabo
El espectáculo que protagonizan el grupo de centuriones el día de Pascua en la iglesia de Son Carrió no tiene desperdicio. De la edición de este 2013 varios ciudadanos han revelado a este diario que el cabo sufrió una herida y concretamente le tuvieron que aplicar siete puntos de sutura en un brazo. Le deseamos desde aquí una pronta recuperación. Sin duda alguna, The show must go on!
Algun carrioner present a l’acte ens pot confirmar aquest extrem? Perquè si és així l’any que ve convendrà assistir-hi amb proteccions i cascos. Això m’ha fet recordar quan era petit que hi anava amb la Banda de Música i un dels romans me va plegar de ple i va haver-hi trombó per tot. Se veu que l’edat no els ha afectat i no han canviat gens!!!
Per corraborar la notícía us deix l’Enllaç a Diario de Mallorca i de passada veureu que hi ha una altra curiositat: els famosos Nadals (aqí sense raqueta…) intenten rescatar un cotxe per devers Son Servera.  Una bona mostra d’urbanitat!!!

 

6 comentaris a “Curiositats

 1. He de dir que qui ha fet l’article he estat jo, però qui ha editat el vídeo amb tanta cura ha estat en Serafí. Jo en iformàtica no arrib a tant.

  Així que ” al César lo que es del César”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 2. Voldria puntualitzar Pau que, l’article dels centurions del Diari de Mallorca, quan parla del “cabo” es refereix al caporal dels centurions i no al de la Policia Municipal

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada