La cançó de la setmana

L’humor i la  música sempre han combinat bé… Per això el grup que us present avui, Siniestro Total, als anys 80 ja ho va posar en pràctica amb molt d’èxit. A més, hi afegiren un poc de gamberrisme a l’escenari i així feien dels seus directes una experiència única.

Siniestro Total són un grup gallec de rock-punk còmic que des del 1981 ençà batallen per tots els escenaris espanyols  (a pesar que ara amb manco repercussió).  El seu estil es disitingeix, més que per la música, per les seves lletres que sempre incorporen un característic humor corrosiu i a pics un poc grosser. A pesar que amb el temps han evolucionat un poc, la seva essència és fer cançons senzilles, de pocs acords i encara menor duració. No pretenen resultar profunds ni quedar a la història de la música, només fer passar una bona estona amb els seus shows i les seves composicions. I bé que ho han aconseguit amb temes com Bailaré sobre tu tumba, Matar jipis en las Cíes, Me pica un huevo o Assumpta.

Aquest darrer precisament és el que vos present avui en un vídeo en directe (ja un poc antic… amb estètica molt vuitantera), perquè de passada aprecieu el seu show en directe.


>

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada