Exposició de quadres de Tomeu Morey a Sa Màniga. Fragments blaus

Dissabte, 20 d’abril, a les 19 h., serà la inauguració de l’exposició “Fragments blaus”, de Tomeu Morey, a Sa Màniga, guanyador del XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió.

Visita fins al 22 de juny.

Tomeu Morey Alcover (Palma, 1978) inicia la seva trajectòria de ben jove, i a partir de l’any 1996 –amb només 18 anys- comença a rebre premis i a participar tant en exposicions col·lectives com posteriorment individuals. La seva trajectòria artística l’ha portat a prendre part en fires internacionals com Artexpo a Nova York, Europ’Art a Ginebra, Artexpo de Barcelona, Art Miami, DeArte a Madrid, i en altres convocatòries artístiques. L’any 2012 Tomeu Morey ha guanyat el XXIV Certamen de Pintura de Son Carrió.

(INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada