2 comentaris a “Bel Llodrà

 1. Ella diu: “Un 80% de los entrevistados concede una alta valoración a los espacios naturales. Por el contrario, el transporte público recibe la peor puntuación.”
  Tant de bo els nostres polítics ho tenguessin en compte… Perquè ni fan una cosa ( no tenim ni tren, ni tramvia… ) ni l’altra (permeten construccions a zones naturals, no acaben la ruta de paret en sec, no fan xarxa ciclista ben muntada…)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +4 (de 4 vots)
 2. A diferència dels hotelers, que generalment sí fan enquestes de qualitat i procuren atendre els desitjos dels clients, els nostres polítics van al seu aire o atenen altres interessos, perquè hi ha altres tesis (Joan Amer, Jaume Garau…) que, des d’una perspectiva sociològica i econòmica, plantegen, en una línia semblant a la que planteja na Bel, la necessitat d’un canvi del model turístic vigent. Però, tantes me’n diguis!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada