Cuina: Bacallà amb crema de bleda

Es necessiten:

  • 1 Kg de musclos.
  • 250 Gr. de Bacallà gruixat, 2 tallades
  • 6 ais
  • 3 trons en ses seves fullas de julivert
  • 3 o 4 fulles de bleda tendre.
  1. Es fan els musclos ben nets, es posen al foc en un punt de vinagre de vi, i el suc de una llimona. Quan son cuits se retiren del foc.
  2. El bacallà salat, l’hem passat pel grifó, i l’hem tengut unes quaranta hores en remull, canviant l’aigua cada partida d’hores. S’eixuga en un pedaç de cuina, es passa per farina, es fregeix amb els alls.
  3. En ser cuits, els alls es treuen i es posen dins un morter, després hi posam les ametlles torrades, i al final les bledes trossejades i el julivert, lo més petit possible.
  4. Es matxaca ben matxacat, s’hi afegeix brou dels musclos molt a poc a poc per fer una salsa no massa clara.
  5. Es deixa el bacallà una estona damunt un paper de cuina perquè li fugi l’oli, i es serveix tapat d’aquesta salsa calenta, i amb els musclos fora closques. Si el morter no us va bé, també es pot fer amb el braç elèctric.

Només es una manera diferent de menjar bacallà.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada