Fe d’errades

L’altre dia em feren notar que en el llibre sobre edificis llorencins que vaig publicar l’any passat hi ha almanco una errada: Son Carrió no està a 100 m sobre el nivell de la mar, com s’esmenta en el llibre, sinó a 41, ja que si Sant Llorenç està a 85 Son Carrió no pot estar més alt, en vista que el torrent va cap allà.

Es veu que el lloc d’on vaig treure la dada està equivocat i no me’n vaig tèmer, per la qual cosa deman disculpes.

Un comentari a “Fe d’errades

  1. Bon dia Josep

    avui he vist i comprat el teu llibre dels ” Edificis Llorencins” a llibres Mallorca a Palma, després de una primera ullada m’ha agradat molt. No som llorenci però tenc sang llorencina i per això tal vegada no coneix abastament el poble, voldria fer-te una pregunta. M’ha sorprés el detall que menciones de la familia Femenies de ses Toltes quan dius que sempre han estat terratenents senyors d’aquesta possessió desde el temps de la conquesta, això deu esser una excepció en el món rural mallorqui i una altre cosa, les Toltes Velles són les mateixes cases del dibuix ?

    Salutacions i gràcies anticipades

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada